Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mer tovor än hund


Kommentarer
Postat av: Filippa: En neuroatypisk blogg

Oj, oj, oj! Vad söt hon blev när hon var klar! Som ett litet lamm. Man vill bara kramas och gnussa med öronen.

2013-11-06 @ 14:53:14
URL: http://neuroatypisk.se
Postat av: Josefine

Hej gör du fortfarande salvor till tassarna? :)

2013-11-06 @ 19:34:19
URL: http://www.nattstad.se/RawAndChilly
Postat av: Terése

Ibland har en ju bara haft lust att bara raka bort all päls på sin lurv. Han hade dock inte varit lika söt som den där maltesern då ;)

2013-11-06 @ 19:41:39
URL: http://bouvierbaby.se
Postat av: Camilla - Matte till Tyra

Men gud så söt!! Och så liten hon blev :)

Svar: Ja, det blir liksom ingenting kvar när pälsen försvinner. =P
Lina Lyckelin

2013-11-07 @ 13:26:41
URL: http://enrumanskprinsessa.blogg.se
Postat av: Elin o Olle

haha men vilken söt nakenfis :D

2013-11-07 @ 22:19:23
URL: http://teamtollare.blogg.se/
Postat av: Lovisa Ivarsson

Nämen, vilken liten sötnos som visade sig där under. Bra jobbat!

2013-11-08 @ 15:54:50
URL: http://artoflovisa.com
Postat av: AW - Fotograf

Men ååååååh va sööööt :D

2013-11-11 @ 02:11:05
URL: http://megapixeln.se
Postat av: Elin

Bra jobbat med nya frillan :-)
Man får ju lite chock att hundarna anläder sådär skitiga och oborstade till hundfrisören..

2013-11-11 @ 21:27:47
URL: http://www.fluffmonster.blogg.se
Postat av: emma

Så söt hon blev.
Har du något tips på hur man får bort röda missfärgningar runt munnen och tassarna på en vit hund? :)

Svar: Det där är ett problem för många. Faktum är att jag vet många som blivit av med det genom att ändra kosten. Att jobba inifrån och ut är ju oftast det allra bästa. Orkar du så skulle du kunna gå med i BARF och färskfoder för hund och katt på facebook. Annars är munnen och tassarna knepigt just för att det är fuktigt där mest hela tiden och svårt att hålla efter på ett effektivt sätt.
Lina Lyckelin

2014-06-08 @ 21:50:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0